Om VisitArjeplog.se

Lite kort om bakgrunden och mig som ligger bakom sidan.
Lite bakgrund och varför sidan startades!

Jag har alltid varit intresserad av natur, fiske och fotografering och efter alla flytt till när och fjärran under årens lopp så kändes det som om man "hittat hem" när jag flyttade till Arjeplog 2016. Tanken om att starta en privat fotoblogg med egna bilder i fokus kom efter att ha samlat på mig en del bilder som jag vill dela med mig av till andra med samma intressen.

Arjeplog Swedish Lapland
Varför under VisitArjeplog.se?

Med mitt intresse även för webben så har jag varit förvånad över att det funnits så få som intresserat sig för att blogga i någon form om Arjeplog under egen lämplig domän. Trots allt så handlar det inte om stora pengar att inneha en domän och om dom kommer till användning så kan det främja oss alla i bygden med ökad intresse för Arjeplog som besöksmål.

Förtydligande!

VisitArjeplog.se är en PRIVAT fotoblogg som jag driver utan inblandning eller hjälp från andra aktörer och skall ej förväxlas med andra sidor.

Höstdag i Arjeplog

Vem är jag?

Kort om mig som driver VisitArjeplog:

Jag är en natur och fiskeintresserad man på 57 höstar uppvuxen i Tornedalen och bosatt i Arjeplog sedan våren 2016, att resa och uppleva andra platser och kulturer har också varit en av mina passioner..

Mer om mig kommer snart.....


Ge gärna feedback

Ge gärna feedback om sidan, positivt eller negativt. Jag är tacksam om du meddelar mig om misstag eller andra felaktigheter.

Jag har fått positiv feedback från fiskare som jag mött under sommaren om att det blivit betydligt lättare att få överblick över Arjeplogsströmmarna i och med bilderna vi visar om dom enskilda strömmarna.

Kontaktuppgifter

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.